SU en ik


Deze tekst past echt bij mij!!


Al heel veel jaren heb ik (naast andere hobby's) stempelen als grote hobby. In eerste instantie gewoon voor mezelf, daarna begonnen met demo's en workshops geven voor een (web)winkel en nu dus een stapje verder ... onafhankelijk Stampin'Up! demonstratrice, kort gezegd ook wel SU demonstratrice.

SU is een heel leuk stempelmerk, dat naast stempels ook allerlei aanverwante producten aanbiedt als inkten, papier, ponsen, etc….eigenlijk teveel om even op te noemen. Dit maakt het merk SU ook uniek en zo leuk, omdat alle producten compleet op elkaar zijn afgestemd! Op basis van party's, workshops en bestellingen kun je aan deze producten komen......en dus ook bij mij!

Omdat ik het leuk vind om de dingen die ik doe en maak te delen, om een inspiratie te kunnen zijn voor anderen, ben ik dit blog gestart, CrowsCorner Stampin'
Wat een maffe naam??! Best wel, maar ja..je moet wat he! Het is gewoon Engels voor mijn straatnaam, namelijk Kraaihoek! :o)

Je vindt op mijn blog onder de verschillende tabjes allerlei informatie over hoe je kunt bestellen, over party’s die je bij je thuis kunt geven (waarbij je als hostess leuke extra’s kunt verdienen), workshops die je bij mij kunt volgen etc. etc.
In de rechterbalk vind je allerlei andere info, waaronder de lekkere dikke jaar catalogus die in de zomer uitkomt en die een heel jaar geldig is, en 1 van de 2 seizoencatalogi (herfst/winter en lente/zomer) die, zoals de naam al aangeeft, seizoen gebonden zijn.

Hou je meer van een papieren versie, die je lekker overal op je gemak kunt bekijken, dan is het ook mogelijk om een eigen catalogus aan te schaffen voor maar €  3,50.
De seizoencatalogus die op dat moment geldig is, krijg je er dan gratis bij!

Veel plezier met het bekijken van mijn blog!
Uiteraard kun je de SU producten ook gewoon los bij mij bestellen via de mail. Mijn mailadres vind je aan de rechterzijde van mijn blog.


Veel plezier met het bekijken van mijn blog!!

Groetjes,

Linda


Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen