Party!!Naast workshops bij mij thuis of op locatie is er ook de mogelijkheid een Stampin’ Up! Party te organiseren.
Het is altijd leuk om een Stampin’ Up! Party te organiseren, omdat je als Gastvrouw (hostess) de mogelijkheid hebt om gratis Stampin’ Up! Producten te verdienen.
Wanneer er op een party avond een bestelling van € 200,00 of meer is, mag je als gastvrouw voor een percentage van het bedrag gratis producten uitkiezen!
Dit kunnen producten zijn uit de catalogus, of speciaal aantrekkelijk geprijsde “hostess” sets.
Naar mate het totaal bestelde bedrag hoger is, loopt het gratis te besteden bedrag ook op.

Op een party avond (of ochtend, afhankelijk van wat voor iedereen prettig is..) heb je de gelegenheid om, naast gezellig met vrienden/vriendinnen samen te zijn, de Stampin’ Up! Producten te leren kennen en te ervaren, omdat je er op dat moment ook daadwerkelijk mee aan de slag gaat!

Naast een stukje uitleg over de producten en de toepassing ervan, gaan we op zo’n avond namelijk ook een “make and take” maken, een klein projectje gemaakt met papier, stempels, inkt etc. etc.

Op de avond zelf is er uiteraard ook gelegenheid om Stampin’ Up! Producten te bestellen. Er zal sowieso een catalogus aanwezig zijn en je kunt ook je eigen catalogus aanschaffen, zodat je hem altijd bij de hand hebt, als je nog eens iets leuks wil bestellen.
Deze producten worden na betaling voor jullie bij Stampin’ Up! Besteld en door mij afgeleverd bij de gastvrouw. Deze kan ze verspreiden onder de gasten van die avond.

Lijkt het je leuk om een gezellige avond te organiseren met de mogelijkheid om gratis producten te verdienen?! Neem dan gerust contact  met me op om een datum af te spreken!

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen